dish
Lägg 2 påsar frusen-spenat i en stekpanna på låg värme så den hinner tina på typ 15min
Skiva 1 st gul-lök och 1 st röd-lök tunt
Hetta upp olja i en annan stekpanna
Stek lök 3 min under omrörning
Medans lök steker blanda följande kryddor i en skål:
0.75 tsk gula-senapsfrön
0.5 msk malen-koriander
0.5 msk malen-spiskummin
0.5 msk chilipulver
0.5 msk paprikapulver
0.75 tsk garam-masala
1.5 krm malen-gurkmeja
1 msk salt
1 msk strösocker
Tillsätt 3 msk vatten till löken så den inte bränns och stek någon minut
Hacka 5 klyftor vitlök
Tillsätt kryddor och vitlök fräs ytterligare 4 min
Förbered ris
Tillsätt 1 dl tomatpure, 3 msk riven-ingefära, 3 tsk grovkornig-senap
Fräs 1 min
Tärna 1 st tomat, skiva 2 st röd-paprika, hacka 2 st grön-chili och rör ned
Tillsätt 3 deciliter vatten och koka medelvärme omrörning 5 min
Tillsätt den nu tinade spenaten
Rör ned 3 dl grädde och koka 5 min på medelvärme tills såsen tjocknat lite
Skär 225 g paner-ost i tärningar kring typ 1cm
Tillsätt paner, sjud 2 min, ta av från värmen
Till servering: ris, naan, limeklyftor, rostade nötter och kokos, chiliflakes