Steg för steg
Ta ut 1 msk tamarind och lägg i blöt över natten
1 msk kokos (färsk bättre men torr funkar)
Mixa till en smooth paste (ej för kornigt)
Tillsätt 0.5 st tomat uppskuren
Tillsätt tamarind som fått ligga i vatten över natten
2 msk olja i kastrull (eller stekpanna?)
1 tsk senapsfrön (Adlin använder svarta)
Lägg i 5 st bananschalottenlök hackad
Lägg i 0.5 st tomat hackad
Kär 400 g tonfisk på bit i 2cm bitar
Lägg i pastan i kastrullen efter typ 6 min
Lägg till lite extra vatten och rör om
Skär 0.5 st omogen mango i 1cm bitar och lägg i
Testa om det behövs salt och tamarind
Smula ned lite 5 st currylöv
Man kan också göra fish fry tilll:
Blanda olja, chilipulver och salt och masera in med handskar