Steg för steg
Tag ut plåt och lägg på 1 st bakplåtspapper
Finhacka 0.5 st schalottenlök
Reducera ned 2 msk vitvinsvinäger, schalottenlök och 2 st dragonstammar och 2 st persiliestammar till en matsked
Skär 4 potatisar i klyftor
Lägg potatis i bunke, häll på lite olja och oregano och blanda om
Lägg upp potatis på plåt så de inte nuddar varandra
Ta bort stammarna och spara löken till senare
Vispa ned 1 st ägg i den svalnade reduktionen
Vispa kraftigt på låg värme om handen kan hålla på undersidan och utanför plattan om för varmt för handen
Vispa tills uppnått rätt koncistens ställ bort från platta
Häll på samtidigt som vispar
Hacka 1 msk dragon och 1 msk persilia och blanda i
Smaka av med salt och peppar
Blanda i 1 tsk rivet-citronskal, 1 krm chiliflakes, 2 tsk soja, 1 tsk olivolja
Skär tomat och mozarella i bitar
Blanda i 1 tsk olivolja, 1 tsk hackad-basilika, 1 krm flingsalt