dish
Rör ihop 400 g vetemjöl special och 4 g salt i en stadig bunke.
Häll långsamt i 200 ml vatten under omrörning och försök fördela vätskan så jämnt som möjligt i degen.
Stjälp upp och knåda degen på arbetsbänken i 10 minuter tills den blir slät. Degen ska kännas kompakt och torr till en början men ska efter knådningen vara slät och smidig.
Dela degen i 2 bitar, plasta in och låt vila i 30 minuter.
Mjöla degen och bänken med potatismjöl.
Kavla ut degen till en ca 2 mm tunn kvadrat.
Vik den över sig själv några gånger för att göra den lättare att skära.
Använd en vass kniv och skär nudlarna i 2 mm tunna remsor.
Veckla ut dem försiktigt och pudra med mer potatismjöl så att de inte klibbar ihop.
Koka nudlarna i rikligt med saltat vatten i 1–2 minuter.
Servera med valfri sås.
(original: https://www.cafe.se/nudlar-jimmy-guo-recept/)